sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vappu is comin'!

Heissan!

Eli siis minua pyydettiin pari viikkoa sitten keskiviikoksi soittamaan umppariin kahen akustisen kitaran ja laulajan kanssa perkkahommia ja tämmösen kojun sitten rakentelin ittelleni. 18" Bosphorus Antique, oma MMX basari, koululta LP-congat + helistimet. "ÄLÄ LEIKKAA KALVOA". Meille kerrottiin ekana vuonna koulussa että mikittäjät saattavat joskus leikata basarin kalvoon reiän jos se on umpinainen, sillä se helpottaa mikitystä.
Basarini umpinaisella kalvolla kuitenki toimi helvetin hyvin tämmösellä mikityksellä.  Viistosti suunnattuna keskelle.


 Overheadina käytettiin ihan perus Shuren viiskasia, joka sitten poimi kaiken tasaisesti, pellin, helistimet ja congat.

Illan rumpusettinä toimi koulun Yamahan Stage Customit + Peten HHX-ride ja uudenkarheat Bosphoruksen hi-hat ja crash.

18" Traditional series crash + 14" Antique haikat! Hunajaa.

 Tomeista ei lähetty hakemaan sen kummempaa fiilistä, vaan lyötiin varma perusmikitys kiinni. Nuo vanteeseen kiinnitettävät mikit on todella käteviä, suosittelen! Ei tarvi sählätä telineiden kanssa.

 Hartsin, päivän miksaajan ja valopojan pöydät!


 Tämä on Umpitunnelin "backstage" jonne he meidät musatalon oppilaat aina passittavat, täällä ei ole lämmitystä ja yleensä aivan täynnä tuoleja ja muuta paskaa. Umpparilla on toinen, aito, helvetin hieno päkkäri. Sinne pääsevät maksetut artistit syömään, ryyppäämään ja saunomaan, mutta me ilmaiset soittajat emme pääse varpaallakaan sinne astumaan.

 Illan kyntökone, Pete. Jätkä veti todella tiukat neljä keikkaa peräkkäin myöhään yöhön. Ite hikoilin itteni yleisössä vahvasti petikuntoon.

PS. Vanhat Milleniumit + yks millen teline, Paiste pst3 20" ride, 802 14" haikat, Orion Rondo 18" rock crash, ja Sonorin tuplat lähtee kolmella ja puolella sadalla hyvään kotiin huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti