maanantai 23. huhtikuuta 2012

Maanantain iltapäivä.

Terve!
Löysin viime kesän katusoittojutuista kuvia ja oon näämmä capturettanu sen meän uutis pätkänki Aarenasta (Kuvat kopioin netistä ja ne olivat pienikokoisia, pahoittelut). Tässäpä nyt aluksi niitä:

Kemissä tuuli niin perkeleesti, nuotitkaan ei tahtonu pysyä paikoillaan.Lisää vanhoja kuvia, Raja 200-näytelmästä, joka toimi samalla meidän yhdeksännen luokan päättötyönä.

 Minun yhtenä hahmona oli sillon Olavi Virta, joka oli olevinaan kauhea diiva. Lauloin sitte Hopeisen kuun!

 Ja yksi rooli oli vartiomies. Oli tosi siisti projekti ja hauskaa oli! Derp.

Tässä kuva mikä löyty viime lukukauden joulukonsertista, Meillä oli basistina Roni Helminen, kitaristina Juho Kalermo ja laulajana tietenki Henry Salmi!


Okei, se niistä vanhoista kuvista. Pohjolan Sanomissa julkastiin viimeviikolla juttu meän tulevaan suurproduktioon, Made In Swedeniin, liittyvä juttu. Kaikki produktion solistit olivat laitettavina Kemissä ja Pohjolan Sanomien valokuvaajat oli sitte mukana ottamassa kuvia tästä prosessista.

Otin sanomalehden sivuilta pari kuvaa, näissä styylataan Kangaksen Jeremiaa. Jersu opiskelee rumpaliksi musatalolla mutta korkean ja hienon lauluäänensä vuoksi hänet on pyydetty laulamaan kahden muun koulun miesoppilaan, Panun (kitaristi) ja Tanelin(keyboardisti) kanssa Herreysin Diggiloo Diggilein.


Master Jersu!

Tässä on siis tää Ruottin euroviisubiisi minkä pojat kolmistaan sitte tanssikoreografioita ja valkosia housuja myöten vetää!

Tällä viikolla musatalolla on pääsykokeet, sillonku mie hain niin bändisoitto-osuus oli koulun salissa ja sinne sai oppilaat tulla vapaasti kattomaan kokelaiden suorituksia. Kauhea kuumostus iskee heti ku muutama pahan näkönen tyyppi siellä vahtaa analysoivan näkösenä :D Mutta nyt viime ja tänä vuonna hakijat ovat saaneet soittaa eristyksissä studiossa, minne ei tietenkään ole saanut tulla katsomaan ja kuumotus on näin siis minimoitu. Surkia homma. Oisin halunnu mennä ehottomasti kattomaan kaikki suoritukset :D
Otin kuvan hakijoille tarkoitetuista opastelappusista ekan kerroksen portaikon juurelta:Kannattee hakea musatalolle! Se on hieno opiskelupaikka, jos olet aikomuksissa hakea ihanaan koululaitokseemme, niin Jansku ja Anssi on ehdottomasti tätä mieltä:

Viime keskiviikkona meillä oli Umpparissa keikka, mutta siitäpä postailen ensi kerralla. Kiitos jälleen jos jaksoit lukea merkinnän alusta loppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti