keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Keskiviikkoiltaaaaaaa

Terveppä terve!

Sunnuntaina rantauduin Ylläkseltä, oli mahtava reissu!
Kaverin isän firmalla on mökki ylläksellä, mikä saatiin viikonlopuksi ja lähettiin kuuentoista ihmisen voimalla ryyppäämään!
Tässä kuvia reissusta!

 Pysähdys Ylitorniolla, mitä mahtavin ilma!

 Sun<3

 WHAAAT, ONKO MULLA TÄÄLLÄKI YKS

 Mmmmmmmh....

 Kunnon biljardihommia! Tuo oli vaan astetta pahempi pöytä, reijät oli yllättävän pienet.

 Nonii tässä kohtaa alko jo olemaan meininkiä.. :D


 Kuunneltiin Stevie Ray Vaughanin versiota Little Wingistä ja kitarajätkät oli ihan älyttömän mielissään :D:D me kaikki vaan suu auki kuunneltiin että huhhuh

Jussin kyytissä kotiin<3

Sitten studiotyö jatkuu.
Eilen olin kolmesta yheksään koulun studiossa hakemassa sitä Periphery-mättösoundia teknojen kans ja aivan hyvä alku saatiin.

 Tomit viritetty tosi matalalle ja teipattu, jotta saataisiin mahdollisimman tumppu ja kontrolloitu sondi, eli rummut ei turhaa resonoi ja soi tosi lyhyesti. Virveli kuitenkin annettiin soida kunnolla ja sitä pittää tietenki hakata ihan täysiä! 

 Studion HHX-groovehatsit oli käytössä ja se mikitettiin erikseen.

 Ovareitten asettelua..

 ITS MY FORTRESS

 It is divine.

 Kaikille rumpaleille tiedoksi, Yamahan Subkick-mikki on ihan järjettömän hyvä. Sillä saa ulos semmoset bassojylinät mitä millään muulla ei.

Virveli piti alunperin mikittää kahella mikillä mutta käyttöön kuitenki valittiin päällä oleva.
Studiosta, oon ihan hulluna mielissään ku bassot potki mukavasti :DTässä soundi mikä nyt aluksi saatiin, ensi sessioissa säädetään vielä
ja tässä pätkässä soitan satunnaisia grooveja ja lopun hämmentävä "vuoden potut kellariin" lopuke on sitä varten että ku aletaan säätään nii siitä kuulee, kuulostaako tomit basarimaiselta lätkeeltä vai soiko ne liikaa niinku tässä pätkässä. Setti kuulostaa jo ihan lupaavalta, mutta sielutonta jyystöä ei vielä saatu toteutettua, se toivottavasti saavutetaan ensi sessioissa.

Kiitos jos jaksoit lukea koko postin!

3 kommenttia:

  1. tämä kuvateksti tässä aurinko kuvassa voidaan ajatella kahdella tavalla :---DDD

    VastaaPoista