sunnuntai 26. helmikuuta 2012

0:00

Hei.


Voi tätä elämää, ei pysty ajattelmaan järkevästi. Onneksi on olemassa kaverit.

Kokeilen parhaillaan uutta setuppia, otin reeniskältä mukaan vanhan trashformerin ja kämpiltä ekasta setistäni säästyneen Milleniumin 14" pellin ja tehin niistä stackin, yllättävän hyvän kuulonen. Asettelu tapahtu niin, että väänsin milleniumin silleen reunoista että se näyttää chinalta ja käänsin nurin päin. Siihen sitte asettelin trashformerin päälle ja kiristin tiukalle.

Hi-hat taitaa jäädä tuollaiseksi, nakoin aijemmin käyttämäni Paisteen 802 haikat peltilaukun pohjalle ja laitoin vanhan Orionin Strondo-sarjan 18" rokki crashin alle, sillä se on painavampi kuin päälle laittamani bosphorus. Mahtavan kuuloinen yhdistelmä, pitäisi ostaa parempilaatuinen alapelti tuon Strondon tilalle kolinansa vuoksi mutta hyvin silti toimii.Aamu musatalolla alkaa aina kupillisella kermakahvia<3

Ps. Tässä biisi mitä ollaan soitettu Jussin kanssa kahella setillä. Aateltiin kuvata ja laittaa video youtubeen, kun vihdoin saadaan se nauhotettua niin laitan kyseisen videon myös tänne.Seuraava biisi mitä aletaan harjottelemaan:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti