keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hei!

Heiii!




Mie oon nytten ollu kokoajan uuen settini kimpussa ja pyöriny muutenki päivät pitkät koululla..
On myös tullu muutama projekti!


1. Koulun bändi,


 minkä kanssa soitetaan tällä jaksolla Rn'B:tä ja soulia, meillä on vähän ihmeellinen soul-kokoonpano sillä meillä ei ole ollenkaan kosketinsoittajaa :D meillä on mie, kaks kitaristia, basisti ja laulaja.. Ollaan soitettu tähän mennessä näitä kahta biisiä:

Stevie Wonder - Superstition


Jamiroquai - Seven days in sunny june

Huippuja biisejä, keskiviikoksi pitäis kattoa  Aretha Franklin - Chain of fools, Fine young 
cannibals - She drives me crazy, Stevie Wonder - Higher ground ja Bonnie Raitt - The fundamental things


2. Made In Sweden



Lappian ammattikoulu kokoaa joka vuosi useilta ammattialoilta opiskelijat toteuttamaan suurproduktion, mikä on tällä kertaa "Made In Sweden", missä soitetaan ruottalaista poppia! Produktio on siis aina keikka johon tulee musatalon opiskelijat soittamaan ja miksaamaan, mediapuolen tyypit roudaamaan ja kokoamaan lava ja tekemään valot, turvamiehet, asustaminen, hiusten laitto ja meikkaaminen, ruoka ja juomatarjoilu jne. mitä kaikkea sinne voi keksiä :D Itse oon perkussioiden, eli lyömäsoittimien johtaja, eli päätän kaikista muista lyömäsoittimista paitsi rumpusetistä. Biisilistaan tulee Abbaa, Europea, Rednexiä, Roxettea ja muita ruottalaisia tunnettuja. Odotan keikkaa innolla :)


3. Rocky Horror Picture Show- keikka

Soitamme siis koulun oppilaista kootulla porukalla tämän musikaalin biisejä ja siitä tulee meille kaikille näyttö.. Mie en alunperin edes ollu koko bändissä mutta kaveri oli siinä ja ku sillä oli niin paljon tekemistä niin se pyysi minut sen sijasta hoitamaan kannuja bändin taakse.. Ihan mukavaa soittaa tuomosta erilaista meininkiä, vaikka jotku biisit on tosi ärsyttäviä.. :D 
Tänään soitettiin näitä kahta biisiä:

Dammit, Janet


Down at the Frankenstein place


Sitten muuta asiaa:


Yks päivä oli musatalolla bisnespäivät ja siellä kävi Madventuresin pojat; Riku ja Tunna, puhumassa siitä, miten he lähtivät yrittäjiksi ilman minkäänlaista pesämunaa ja kertoivat tuosta sarjasta muutenki. Oli tosi mielenkiintoista!


Kuvanki sain :D



Kokeilin uutta järjestystä settiin tällä viikolla, viritin 10" tomin tosi kireään vireeseen että se kuulostaa melkein timbalesilta, mukava soittaa siihen samba-grooveja ja sooloa :D 




Mulle tuli yhtäkkiä kauhea himo ostaa ruskeaa, oikeaa nahkaa olevat lämpimät talvikengät. Kävin eilen kattomassa Tornion ja Haaparannan kaikki kenkäkaupat läpi ja mitään kunnollista ei löytynyt muutaku Top Sportista ja Jack&Jonessista:


Nämä oli Top Sportin kengät, tosi tyylikkäät Osiriksen nahka-skeittarit. Ne vaan makso 110€ mikä oli minusta turhan paljon nuille..

Sitte ne J&J kengät oli aivan mahtavat ja ihanat ja kaikkea mutta perkele ku neki makso 110€.. Meinasin ostaa nuo mutta tajusin että ei niissä edes ole vuorta, kylmä tulis talvella..

Nyyh.

Just sellaset mitä etin, mutta liian kalliit, vaikka ovatki oikeaa nahkaa ja hyvin tehdyt.



Siinä oliki kaikki tälläkertaa.

PS: Paras jogurtti IKINÄ.

Valio Vanilla, Mandariini-juustokakku<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti