torstai 29. syyskuuta 2011

Hei!

Moro!Tänään oli minun ensimmäinen televisioitu keikka rumpusetin takana! Soitettiin Rushia Musatalon tyyppien kanssa telkkarikanavalla nimeltä "Meän Väylä", joka näkyy telkkarissa Tornio-Kemi alueella ja muualle netissä! (täältäkin pääsee tuolle sivulle). Mulla ei ole ikinä jännittäny niin paljon ku tänää :D maha meni ihan sekasin ja semmonen kunnon kuumotus kokoajan päällä.. Laitan huomenna linkin tästä lähetyksestä ku tänään se ei vielä näy :) 

Kutsuhan keikalle kävi ollessani Tuijan tykönä nukkumassa sunnuntaina, pyydettiin että tulisitko bändiin soittamaan Rushia, pitäis reenata neljä biisiä torstaihin mennessä keikkakuntoon.. Vähän arvelutti onko mahollista reenata niin lyhyessä ajassa, mutta helpotukseksi sovittiin että soitetaankin vain kaksi biisiä.. Kyllä oli niissäkin hommaa plokata ja reenata, vaati multa aivan mielettömän paljon panosta ja keskittymistä. 
Reenasin maanantain, tiistain ja keskiiviikon aamusta iltaan niin paljon ku kerkesin niitä biisejä mutta sitten keskiviikko-iltana, milloin oli oppilaskonsertti missä myös soitin congia ja settiä parissa biisissä, piti laittaa rummut, pellit ja telineet laukkuihin että roudarit saavat haettua kaikki kamat Mediatalolle tv-studioon, missä me esiinnyttiin sitten tänään.

Tämä oli todella mahtava kokemus, koetteli minua sopivasti ja tutustutti syvemmin Rushiin ja yleensäkkin proge-musan soittamiseen. Kiitos jätkille hyvästä keikasta!

1. Tuo keikkahan tuli vedettyä minun UUDELLA SETILLÄNI. >:DD

Aivan mahtava ostos, Kaikki rummut ovat Pearlin Masters MMX -sarjaa, mitä ei enää valmisteta, ja mikä oli aijemmin Pearlin lippulaiva, elikkä parasta mitä sai!
Ostin siis basarin ja kolme tomia, virveli mulla onki ollu jo kauan aikaa, ostin sen viimeisen kappaleen Thomannilta..

Ostin samoihin aikoihin settiini myös kaksi uutta crashia, Bosphoruksen Antique-sarjan 18- ja 16-tuumaiset ihanan kuuloset pellit<3 On ne nii hienot ku on tyylikkäät raidat ja kaikki oijoi.

Saan itselleni tuosta tv-lähetyksestä kopion nii voin sitte pappana kattoa että perkele johan lähti hyvin eka telkkari-keikka :D

Eiköhän tämä posti ollu tässä, huomenna laitan tuon linkin jos kerkeän :)


PS: Ja tulihan mulla soitettua Fanfara Di Rondini- puhallinorkesterin kanssa Tornion Rajatorin avajaisissa soitettua rumpuja Ruottin rinsessa Victorialle viime viikolla! :D

PPS: Tietokoneeni kuoli. Käytän nykyään vain koulusta saamaani konetta : <


PPPS: Ostakaa halpa ja hyvä rumpusetti!

150€


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti