maanantai 4. heinäkuuta 2011

UUSI KITARA >:)


Moi! :) 



Mie ostin tällä viikolla ittelleni uuen kitaran! Aivan huippudiili oli, hyvin tyytyäinen asiakas >: )

Aluksi kerron vähän mitä oon oppinu hyvistä kauppiaista.
Ensimmäisenä Tuijan tyköä tultuani menin Kemin musiikkiin joka on "Lapin paras musiikkimesta" vai miten se meni... Myyjät oli ihan kaikkea muuta kuin Lapin parhaat. Se minua palvellut mies ei tiennyt kitaroista MITÄÄN :D vaikka musiikkikaupan käsittääkseni omistaa niin ei mitään hajua. 
Kun astuin sisään, vastaan tuli nöyrän näköinen keski-ikäinen äijä joka vähän hiljaisella äänellä sanoi että hei. Vastasin että tulin kattomaan akustisia kitaroita ja hän ohjasi minut siihen vieressä olevalle seinälle missä oli useampi akustinen.. Mies ei sanonut juuri mitään nostellessaan pyynnöstä kitaroita mulle. Sitte huomasin toisen kitaran kohdalla ettei nämä ole minkään luokan vireessä ja tokaisin että ette kauheasti näitä kitaroita virittele. Myyjä vastasi vähän kiusaantuneena että eihän nämä koskaan vireessä pysy, eikä näitä jaksa edes virittää, kokonainen päivä menisi (kitaroita oli ehkä 12...) Siis oikeasti, montako asiaa meni väärin :D Ensinnäkin myyjä haukkuu omia tuotteitaan, ei varmaan osaa edes virittää kitaraa eikä tiiä niistä mitään, luultavasti kitarat ovat kuraa ja että mies on niin kyllästynyt työhönsä ettei edes yritä miellyttää asiakasta. 
ÄLKÄÄ MENKÖ KEMIN MUSIIKKIIN SIIS. Kemi on muutenki syvältä. 
Viimein kokeilin parin sekunnin ajan viimeistä kitaraa ja päädyin siihen tulokseen etten enää ikinä mene sinne :D Bussi lähti juuri sopivasti asemalta sitten ja menin kotiin..

Tornion musiikki on kyllä aivan omaa luokkaansa! Myyjät on ihan tosi sympaattisia ja mukavia kavereita + mulla oli vielä yksi kaveri siinä myymässä mulle niitä kitaroita. Myyjistä on jo aiempaa kokemustakin. Suosittelen ehdottomasti ostamaan jotain sieltä jos musiikkikamoja tarvit ja käyt tornion lähistöllä :D

 Kitara kamat oli tähän hintaan siis:

Kitara: Fenderin CD-60CE SB (sama kun linkissä, erivärinen vain käsittääkseni) 280€
Kova kitaralaukku: Gator GC-DREAD 89€
Kaulahihna: Fenderin aitoa nahkaa 30€
Kaupan päälle sain uudet kielet(20€), huoltopakkauksen ja viisi plektraa (about 3-4€ :D)

Ihmettelin kun hinnaksi olisi tullut n.430€ niin koko paketti myytiin mulle tasan 300€! En pystynyt maksamaan kortilla 60€ rajan vuoksi.. Kävelin Nordeaan ja päästyäni tiskille puhuin mukavan pankkityöntekijän kanssa asiasta ja sen jälkeen ku se soitti äitille sain nostaa siltä 300€

Ei ole ikinä ollut niin paljon käteistä lompakossa :D kolme 20€- ja kolme 100€-lappusta

Kun kotiin pääsin, katoin T-kaupasta paljonko tuo kitara siellä maksoi, niin siellä hinnasta oli 100€ pois joten se paljastaa myyjien helvetin hyvän kikan! 
Ne laittaa kaikki tuotteet ylihintaisiksi ja kun asiakas ostaa jotain, he pystyvät puottamaan hinnasta vaikka 30% huoletta. Sitten asiakkaat miettivät: "jumalauta että on hyvä paikka! pitääpäs suositella kavereille ja tulla uudestaankin." Nerokasta. 

Otin muutaman kuvan kotiin tultuani :)

 Kotelo on todella jykevä. Painaa 4-5 kiloa ja pitää kitaran sisällään kuin pehmeässä betoni bunkkerissa. Ei varmasti tule naarmuakaan kitaraan vaikka puottaisi kotelon kitara sisällään liikkuvasta autosta. Kotelossa on myös laatutakuu kunhan sivuilla rekisteröi tuotteen.

Laukussa on yhdessä salvoista lukko, mikä varmistaa että laukun sisältöä ei varasteta, ainakaan ihan helposti. Laukku tulee todella tarpeeseen sillä tulen pitämään kitaraa paljon linkkarin tavaratilassa, missä se saattaa vaikka heittää voltin.

Sitten itse kitaraan.


TSÄDÄÄM!

 Kokopuinen elektroakustinen :) kuulostaa todella hyvältä ja näyttää komealta!

 Hinta/laatu-suhde aivan mahtava! Viiden tähden kitara.

Jos olisi nyt yheksän voltin pattereita niin voisin soittaa näytteen mutta on myöhä eikä kauppaan kerkeä :D jos muistan, laitan myöhemmin jos onnistun nauhottaman ok raitoja..
Suosittelen kitaraa kaikille, vaikka vähän kokeneemmallekin sillä kitaran sointi on kaunis :)
En ole ikinä soittanut näin paljon kitaraa :D Todella mukavaa soittaa kunnon kitaralla..


Fenderin sivussa on kiinni Fender akustisten FISHMAN-merkkinen perus etuvahvistin viritysmittareineen. Anteeksi mutta puhelin lähti tänään huoltoon eikä kameraa ole :D Missä lukee "A" on viritysmittarin näyttö. Kirjain näyttää mitä nuottia soitat ja jos valo näyttää vasemmalle, kieli on alavireinen ja jos oikealle, se on ylävireessä. Tässä kuva samanlaisesta koneistosta paitsi että "phase" napin tilalla on treble (mikä siis säätää ylä-ääniä) ja treblen tilalla on middle (joka on keskiäänten korostusta varten) ja "Isus+"-merkin tilalla lukee Fender. :D


Tässä kuva lapuista ja viidestä ilmaisesta plektrasta + yksi omani (suosittu Jazz III)

Tässä tämän kertainen pläjäys :) kommenttia kiitos!

1 kommentti: